Ester vitamin C s bioflavonoidima, 90 tableta


 • 500 mg x 90 vegetarijanskih tableta
 • dovoljno za 90 dana 

Ester-C® je najprodavanija marka vitamina C na svijetu! Ester-C se razlikuje od uobičajenog vitamina C.

U Ester-C je dodan mineral kalcij, kako bi neutralizirao pH i olakšao probavni proces osobama osjetljivim na kiselinu. Točno poput vitamina C u svom prirodnom obliku.

19.90 

NIJE NA ZALIHI

SKU: V061 Kategorija:

Zašto je Ester C toliko poseban vitamin C ? 

Filozofija Ester C® je jednostavna: nigdje u prirodi nećete naći sam vitamin C, a da nije vezan na jednog od minerala.

Ester-C® vitamin C, je vezan na kalcij (kalcijev askorbat). To je jedinstven, zaštićen oblik vitamina C. Samo Ester-C nudi takav oblik vitamina C. 

U prirodnom procesu proizvodnje krajnji proizvod je pH neutralan proizvod koji sadrži prirodno prisutne metabolite vitamina C. Ovi metaboliti aktiviraju molekule vitamina C te tijelu olakšavaju transport od stanice do stanice za mnoge zdravstvene koristi.

U Ester C je dodan mineral kalcij, kako bi neutralizirao pH i olakšao probavni proces osobama osjetljivim na kiselinu. Mnogi ljudi otkriju da im se želudac nadražuje kad uzmu uobičajene oblike vitamina C. Ali Ester-C® je jedinstven metabolit -nekiseo i ugodan za želudac.

Ester C ostaje u krvi 24 sata – uzimate ga samo jednom dnevno. U tome se razlikuje od uobičajenog vitamina C!

Ester C ostaje 24 sata u bijelim krvnim stanicama!
Ester-C® pruža 24-satnu imunološku podršku, tako da ga treba uzeti samo jednom dnevno. Posebno je razvijen za tu svrhu da se apsorbira u sustav i ostane u bijelim krvnim stanicama, koje su važan dio imunološkog sustava tijela.

Učinkovita apsorpcija u bijele krvne stanice
Ester-C® e patentirana formula vitamina C u kojoj su prisutni prirodni metaboliti. Metaboliti pomažu u poboljšanju apsorpcije vitamina C u bijela krvna zrnca, koja su važan dio našeg imunološkog sustava. 

Nekiseo i nježan za želudac
Ester-C® je jedinstven među svim vitaminima C na tržištu jer se u procesu proizvodnje neutralizira njegov pH, zbog čega je nekiseo i nježan za želudac. Ester-C® u jednokratnoj dnevnoj dozi od 1000 mg pruža 24-satnu imunološku podršku i snažno antioksidativno djelovanje, na koje možete računati.

Zašto odabrati vitamin C s bioflavonoidima?

Svaka hrana koja sadrži vitamin C sadrži i bioflavonoide. Bioflavonoidi su potrebni za apsorpciju vitamina C i oboje djeluju zajedno u tijelu.

Iako se bioflavonoidi ne smatraju vitaminima, ponekad se nazivaju i vitaminom P. U prirodi se vitamin C nalazi u agrumima zajedno s citrusnim bioflavonoidima. Ovi flavonoidni spojevi pomažu u zaštiti vitamina C od oksidacije i povećavaju apsorpciju i učinkovitost vitamina C. Ester-C® osigurava 50 mg citrusnih bioflavonoida po dozi.


 • Dodatak prehrani – 90 vegetarijanskih tableta
 • Preporučena dnevna doza: 1 tableta
 • Upute za korištenje: uzmite 1 tabletu dnevno na prazan želudac ili uz obrok.
 • Pohranjivanje: Čuvajte na temperaturi do 25° C, zaštićeno od vlage i svjetlosti
1 tableta sadrži: Količina %PDU
Vitamin C (kao Ester-C® kalcijev askorbat) 500 mg 625 %
Kalcij (kao Ester-C® kalcijev askorbat) 55 mg 6 %
Citrusni bioflavonoidni kompleks

Bioflavonoidi citrusa (kore i plodovi), slatka naranča, mandarina, citron, limun, ekstrakt acerole, rutina, kompleks happeridina (kore), prirodni metaboliti vitamina C.

200 mg *

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 • Sastojci: vitamin C (kalcijev askorbat), biljna celuloza, kompleks bioflavonoida, kalcijev silikat, biljna stearinska kiselina, kalcij (kalcijev askorbat), biljni magnezijev stearat, prirodna glazura palminog lišća.
 • NE SADRŽI: gluten, kvas, pšenicu, mlijeko ili mliječne derivate, laktozu, soju, jaja, grejp, šećer, škrob, konzervanse, umjetne boje, bez umjetnog ukusa, bez natrija.
 • Bez GMO (GMO)
 • Pogodno za vegane.
 • Proizvođač: American Health (SAD)
 • Čuvati izvan dohvata djece!
 • Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
 • Preporučena dnevna količina ili doza ne smiju se prekoračiti.
 • Rok trajanja najmanje do kraja mjeseca: otisnuto na pakiranju

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart
Scroll to Top