Ekstrakt sjemenki grejpa, 59 ml


 • 10 kapi = 100 mg ekstrakta sjemenki grejpa
 • dovoljno za 200 doziranja

NutriBiotic je najsnažniji ekstrakt sjemenki grejpa na tržištu!

Ekstrakt sjemenki grejpa (GSE) je antimikroban, antifungalan, izvrsno uklanjanja candidu, jeftin je i najbolje djeluje u tekućem obliku, jer ga tijelo učinkovito i brzo koristi.

Utvrđeno je da GSE u 15 minuta nakon kontakta “cepa” bakterijske membrane kandide, čak i kad je vrlo rezredčen (u malim dozama).

22.40 

Availability: Na zalihi

SKU: V079 Kategorija:

Najčešće preporučeni ekstrakt sjemenki grejpa na svijetu! 100% čisti ekstrakt sjemenki grejpa bez ikakvih dodataka!

Mnogi proizvodi na tržištu sadrže sintetske kemikalije i nisu potpuno prirodni.
Istraživanja su pokazala da samo čisti GSE ekstrakt ima jaku protugljivičnu učinkovitost.

U 10 kapi čak 100 mg ekstrakta!

NutriBiotic ekstrakt sjemenki grejpa koriste liječnici, terapeuti, stručnjaci za prehranu i zdravlje diljem svijeta, jer je to najpoznatija robna marka ekstrakta sjemenki grejpa. To je najpreporučljiviji proizvod ekstrakta sjemenki grejpa – od strane terapeuta i korisnika. Zato što je jak i djeluje!

Učinkoviti sastojci sjemenki grejpa doprinose mikrobiološkoj ravnoteži tjelesnih organa i tkiva u ljudskom tijelu!

Tisuće bakterija, gljivica i drugih mikroba koji žive u našim crijevima bitne su za naše dobro zdravlje. Oni razgrađuju toksine, proizvode određene vitamine i esencijalne aminokiseline i čine fizičku barijeru protiv napadača. Pravilna mikrobiološka ravnoteža temelj je zdravlja svakog ljudskog organizma.

Nedavna istraživanja pokazala su da ravnoteža bakterija u gastrointestinalnom traktu utječe mnogo više nego samo na zdravlje crijeva domaćina. Crijevni mikroorganizmi igraju temeljnu ulogu u mnogim aspektima ljudske biologije, uključujući metabolizam, endokrinu, neuronsku i imunološku funkciju.

Kako ekstrakt sjemenki grejpa pomaže u razvoju bujanja kandide?

Studija iz 1990. objavljena u časopisu Journal of Orthomolecular Medicine pokazala je da je GSE (ekstrakt sjemenki grejpa) vrlo učinkovit protiv raznih oblika gljivica i plijesni, uključujući kandidu, Geotrichum, Aspergillus i PeniciIlium sp.

Izravno napada stanice gljivica  

Ovi rezultati potvrđeni su u studiji iz 2001. godine u kojoj su poljski istraživači otkrili da GSE ekstrakt koji se koristi u koncentraciji od 33% ima jake protugljivične učinke u odnosu na preveliku pojavu Candide albicans. Studija je zaključila da se GSE može boriti protiv Candide tako da izravno napada stanice gljivica i time ih učinkovito uništava.
Američki istraživački institut također izvješćuje da se ekstrakt sjemenki grejpa može učinkovito koristiti za ubijanje više od 800 bakterijskih i virusnih sojeva, 100 vrsta gljivica, kao i za ubijanje i sprječavanje rasta mnogih različitih parazita. Znanstvenici vjeruju da GSE ima sposobnost zadiranja u membranu bakterija te da uništava stanicu tako da je razbije, otvori. Dr. Leo Galland, koji propisuje ekstrakt sjemenki grejpa za kroničnu kandidijazu, samo je u 2 od 297 slučajeva izvijestio o neučinkovitosti. I mišljenja je da je ovo važan terapijski proboj za pacijente s kroničnim parazitskim i gljivičnim infekcijama.

Kakvu dozu uzimati protiv kandide?

Utvrđeno je da ekstrakt sjemenki grejpa u roku od 15 minuta nakon kontakta »cepa« membrane kandide, čak i kada je vrlo razrijeđen (kod niskih doza).
Počnite s 10 kapi između obroka dva puta dnevno u vodi ili soku.
Nakon tri dana, uzimite do 15 kapi između obroka dva puta dnevno tijekom razdoblja od sedam dana.
Zatim uzmite 15 kapi tri puta dnevno još dva do tri tjedna.

Gdje sve možete koristiti ekstrakt sjemenki grejpa?

Oralna uporaba
Preporučena uporaba: 5-15 kapi, pomiješano u 1,5 dcl vode ili soka, 2-3 puta dnevno, sa ili bez obroka. Djeca (ispod 10 godina): 1-6 kapi se miješa u 1,5 dcl vode ili soka 2-3 puta dnevno. Nemojte koristiti pun intenzitet u ustima.

Ispiranje usne šupljine (za zdrave desni i svjež dah)
Pomiješajte 3 kapi NutriBiotic GSE u 0,5 dcl ili više vode. U ustima, promućkajte malu količinu mješavine 10 sekundi ili više, 1-2 puta dnevno. Uvijek razrijedite.

Grgljanje (za upalu grla)
Pomiješajte 3 kapi Nutri Biotical GSE u maloj (1 dcl ili više) čaši vode. Grgljajte nekoliko puta za redom. Koristite onoliko često koliko je potrebno. Uvijek razrijedite.

Ispiranje ušiju
Temeljito pomiješajte 4-10 kapi Nutri Biotical GSE s 30 ml glicerina ili alkohola. Ukapajte 1-2 kapi ove otopine u bolesno ili upaljeno uho 1-2 puta dnevno. Koristite onoliko često koliko je potrebno. Nemojte koristiti nerazrijeđeno u ušima.

Ispiranje nosa
Pomiješajte 1 kap NutriBiotic GSE s 0,5 dcl vode. Nagnite glavu unatrag, ispunite svaku nosnicu s najmanje 10 kapi miješane otopine. Zamahnite glavom gore-dolje (glava je sada okrenuta prema dolje) kako bi se rastopina potisnula u nosne prolaze. Vratite glavu u normalan uspravan položaj i pustite da tekućina istekne iz nosa. Ne dišite kroz nos. Uvijek razrijedite.

Ispiranje vagine
Pomiješajte 5-10 kapi Nutri Biotical GSE u 2 do 2,5 dcl vode. Ispirajte mješavinom jednom dnevno tijekom cijelog tjedna. Ako je potrebno, možete ispirati nekoliko puta dnevno. Uvijek razrijedite


 • Dodatak prehrani
 • Neto količina: 59 ml
 • 10 kapi sadrži: 100 mg izvlečka grenivkinih pečk
 • Dovoljno za: 200 doziranja
 • Upute za korištenje:
  Odrasli, pomiješajte 10 kapi NutriBiotic GSE ekstrakta sjemenki grejpa u čaši vode ili soka (150 ml više). 1-3 puta dnevno, sa ili bez hrane. Za djecu u dobi od 5 godina ili više pomiješajte 3 kapi u čaši vode ili soka. 1-2 puta dnevno. Tekućina (ekstrakt grejpa) se mora razrijediti – nemojte koristiti punu snagu (nerazrijeđenu) izravno u usta!
 • Upozorenje!
  Ne stavljajte ga u oči. Izbjegavajte sve kontakte s osjetljivim područjima. Ako dođe do potpunog kontakta ili iritacije, isperite vodom najmanje 10 minuta. Iritacija je privremena i može potrajati do 48 sati.
 • Pohranjivanje: Čuvajte na temperaturi do 25° C, zaštićeno od vlage i svjetlosti
10 kapi sadrži: Količina %PDU
Ekstrakt sjemenki grejpa 100 mg *

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 • Sastojci: biljni glicerin (67%), ekstrakt sjemenki grejpa (33%).
 • Proizvođač: NutriBiotic (SAD)
 • Čuvati izvan dohvata djece!
 • Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
 • Preporučena dnevna količina ili doza ne smiju se prekoračiti.
 • Rok trajanja najmanje do kraja mjeseca: otisnuto na pakiranju
Shopping Cart
Scroll to Top