MT Dermaroller – igličasti valjak

MT Dermaroller može u vrlo kratkom vremenu stvoriti više od 200.000 mikro uboda u kožu. To također znači 200.000 mikro kanala u kožu. Na taj način otvaramo slobodan put aktivnim sastojcima koje sadrže različite hidratantne kreme, serumi, anticelulitne kreme, kreme protiv bora. 

  • MT Dermaroller je proizvod za njegu kože koji potiče rast kolagena u koži. To se postiže sa činjenicom da stvaramo zaista jako male ubodne rane na koži.
  • Novi sloj kolagena će popraviti dosadašnje nedostatke na koži prekrivajući akne, bore, ožiljke, strije, celulit, ..
  • Ako ćete nakon terapije nanijeti hidratantnu kremu ili bilo koji proizvod za njegu kože pružate hranjivim tvarima i drugim aktivnim sastojcima slobodan put također do dubljih slojeva kože koje isti inače ne bi postigli.

11.50 

SKU: N/A Kategorija:

Povećajte učinkovitost anticelulitnih krema i krema protiv bora za 300%!

MT valjak omogućuje sastojcima kreme da prodru duboko u potkožno tkivo. To omogućuje da se oštećene stanice uklone i s vremenom zamijene svilenkasto glatkom kožom napravljenom od potpuno novih stanica. MT valjak potiče osnovni prirodni proces koji omogućuje zacjeljivanje kože.

Što je to MT Dermaroller (igličasti valjak)?

Igličasti MT Dermaroller je u posljednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda za kućnu upotrebu. MT Dermaroller koristi se u tretmanima, tako zvanim micro – needling. Valjak sa svojim iglicama uzrokuje male rane na koži.

MT Dermaroller u koži stimulira povećano stvaranje kolagena – rezultat je čvrsta i napeta koža

MT Dermaroller je proizvod za njegu kože koji potiče rast kolagena u koži. To se postiže sa činjenicom da stvaramo zaista jako male ubodne rane na koži. Iste potiču reakciju kože na takav način da ona počne tvoriti kolagen, jer želi što prije zacijeliti ranu. Novi sloj kolagena će popraviti dosadašnje nedostatke na koži prekrivajući akne, bore, ožiljke, strije, celulit, …

Gdje sve možemo koristiti MT Dermaroller?

Strije, celulit

Nabava MT Dermarollera za uklanjanje strija je jedan od najčešćih razloga za kupnju dermarolera. Treba vam manje od jedne minute dnevno a prvi rezultati su vidljivi već u 2-4 tjedna. Krema za uklanjanje celulita zbog novonastalih kanala prodire u potkožje. To omogućuje da će se oštećene stanice ukloniti i nakon određenog vremena zamijeniti svilenkastom glatkom kožom iz potpuno novih stanica.

Bore na licu

MT Dermaroller povećava učinak krema protiv bora za 300 %. Ako već koristite kremu protiv bora, biti ćete vrlo iznenađeni kako MT Dermaroller još dodatno poveća njezinu učinkovitost omogućujući joj da prodire mnogo dublje nego što je uobičajeno. Uz svakodnevno korištenje igličastog valjka rezultati će biti vidljivi vrlo brzo. Jer bore za razliku od ožiljka i strija nisu posljedica ozljede na koži, koža se obnavlja vrlo brzo. Korištenjem dermarolera na licu ćete povratiti stanje vaše kože barem za desetak godina unazad.

Ožiljci

Ožiljci se mogu drastično smanjiti korištenjem MT valjka. Ubodi mikro iglica pokrenu na ozlijeđenoj koži povećanu proizvodnju kolagena i elastina + omogućuje da krema za ožiljke prodire duboko u potkožje. Derma roler u kombinaciji sa kremom za ožiljke ćre prekinuti normalni kožni ciklus i doprinijeti tome da će tkivo puno ožiljaka biti uklonjeno. MT Dermaroller će nadmudriti stare kožne stanice – iste će se početi reproducirati i stvarati nove grupe stanica u potkožju. Ožiljak će biti iz dana u dan manji.

Opadanje kose – za obnovu vlasišta

MT Dermaroller poveća učinkovitost losiona protiv opadanju kose za 200 %. Ubodi iglica vlasištu stvaraju mikro kanale duboko u vlasište – do tamo gdje u normalnim uvjetima losioni protiv opadanju kose nikad ne prodiru. Za razliko od ostalih tretmana (bore, strije, celulit, ..) uspjeh MT valjka na vlasištu ovisi o losionu za rast kose koji nanosite nakon valjanja. Koristite igličasti valjak kraćih dužina (0.5 mm ili manje).


Koju veličinu MT Dermarollera odabrati?

MT Dermaroller za domaću upotrebu je dostupan u različitim veličinama. Na raspolaganju stoje sljedeće dužine iglica: 0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm i 1,5 mm.

Strije
Preporučeno 1,0 mm za svjetlije strije i 1,5 mm za duboke strije.

Celulit
Preporučene veličine su 1,0 mm i 1,5 mm – ovisno o debljini kože i vrsti celulita.

Ožiljci
Preporučeno 0,5 mm za svjetliji oblik ožiljaka od akni.
Veličina od 1,0 mm prikladnija je za dublje ožiljke ili ožiljke od operacija ili ozljeda.
Za vrlo duboke ožiljke koristite veličinu od 1,5 mm.

Gubitak kose
Za terapiju tanke kose koristite veličine 0,3 mm ili 0,5 mm.
Kod jakog gubitka kose preporuča se veličina od 1,0 mm.

Bore
Za terapiju protiv bora koriste se veličine 0,3 mm ili 0,5 mm.
Za veće nabore možete koristiti veličinu 1,0 mm.


Veličine igle

0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm, 1,5 mm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart
Scroll to Top