Magnetni pojas za donji dio leđa

(5 recenzije korisnika)

Magnetski turmalinski pojas za leđa ublažava ili potpuno uklanja bolove u donjem dijelu leđa. Magnetska i toplinska terapija istovremeno.

 • 10 ugrađenih magneta stvara usmjereno magnetsko polje, bezopasno za ljude.
 • Magnetsko polje aktivira cirkulaciju krvi i metabolizam u tijelu.
 • Istodobno stvara značajne promjene na staničnoj razini te povećava dotok hrane i kisika u stanice, posebice u stanice u bolesnom dijelu kralježnice.
 • Ravnomjerno raspoređeni magneti uzrokuju trenutno povećanje cirkulacije krvi u području gdje su postavljeni.
 • Povećana cirkulacija krvi ubrzava stopu ozdravljenja za 50% ili više!

19.80 

SKU: N/A Kategorije: ,

Bole li vas leđa toliko da jedva možete zavezati cipele? Magnetski pojas za kralježnicu riješit će vaše probleme s leđima!

10 ravnomjerno raspoređenih magneta u pojasu poboljšavaju cirkulaciju krvi i daju terapeutsku toplinu koja pokreće procese oporavka u kralježnici. Ovaj učinak grijanja nastavlja se oko 1 sat nakon što prestanete nositi pojas za kralježnicu.

 Komprimirani pojas pruža snažnu kompresiju na kralježnicu – sam taj učinak ograničava bol u kralježnici. Pojas je izrađen od visokokvalitetnog turmalina koji omogućuje najbolju udobnost i normalno kretanje unatoč čvrsto pripijenom pojasu.

Magneti uzrokuju trenutno povećanje cirkulacije krvi u području gdje su postavljeni. Povećana cirkulacija krvi ubrzava stopu zacjeljivanja za 50% ili čak i više. Osim toga, može uvelike spriječiti ili smanjiti uobičajene otekline i modrice te stvaranje unutarnjih ožiljaka.

Nošenje magnetskog pojasa preporuča se i kod bolesti živčanog i kardiovaskularnog sustava, bolnih menstruacija. Magnetsko polje otklanja bol.

Magnetski pojas za leđa djeluje na čak 5 različitih načina:

1. Magnetna terapija

Magneti u pojasu stvaraju snažno magnetsko polje koje privlači željezo u krvotoku.
Nevjerojatan učinak ovog fenomena je da cirkulacija krvi počinje brže teći u području kralježnice (u blizini magneta). Time se nekoliko puta pospješuje cirkulacija krvi u području boli.

S povećanim protokom krvi povećava se protok krvi, kisika, hranjivih tvari i hormona u ciljnom području. Zbog ovih učinaka ozljede kralježnice zacjeljuju puno brže i učinkovitije – posljedično bolovi se smanjuju ili potpuno nestaju.

2. FAR infracrveni valovi (daleke infracrvene zrake)

Daleke infracrvene (FAR) zrake su dio sunčevog spektra nevidljiv oku. Magnetske kuglice umetnute u remen dizajnirane su za proizvodnju iste frekvencije kao i FAR zrake. Kada infracrvene zrake prodru kroz kožu, dolaze u kontakt s proteinima, kolagenom, mastima i molekulama vode. Poticanjem mikrovibracija, FIR zrake izazivaju toplinsku reakciju koja podiže temperaturu tkiva. Ljudsko tijelo reagira širenjem svih krvnih žila, neovisno o veličini.

3. Terapeutska toplina

„Vlažnu vrstu topline“ preporučuje većina profesionalnih trenera, terapeuta i fitness stručnjaka u liječenju ozljeda mišića uslijed tjelesne aktivnosti.

4. Povećan protok krvi

Pozitivan nusprodukt terapeutske topline je povećana cirkulacija krvi u mišićima kralježnice. Povećani protok krvi i cirkulacija omogućuju bolji rad mišića i lakše kretanje. Sjećate li se osjećaja “ukočenosti” i otežanog kretanja? Razlog je loša cirkulacija krvi. Magnetnim pojasom ponovno ćete potjerati krv u mišiće kralježnice.

5. Fizička potpora kralježnici

Kada je pravilno postavljen, pojas pruža i fizičku potporu kralježnici. Time se smanjuje stres i napetost u mišićnoj skupini koja podupire kralježnicu.


Magnetni pojas – prednosti:

 1. Za sve oblike bolova u leđima.
 2. Idealan za rehabilitaciju nakon operacije.
 3. Pogodan kao dodatak terapijama kralježnice.
 4. Možete ga nositi ispod odjeće.
 5. Pruža potporu i dovoljnu cirkulaciju krvi tijekom ponavljajućih aktivnosti i pokreta koji opterećuju kralježnicu.
 6. Regulira metabolizam.
 7. Poboljšava cirkulaciju krvi.
 8. Poboljšava otpornost organizma.
 9. Smanjuje bolne osjećaje.
 10. Stabilizira živčani sustav – djeluje umirujuće.
 11. Poboljšava san i smanjuje stres.
 12. Poboljšava rad zdjeličnih organa.
 13. Pomaže u čišćenju bubrega, jetre, žučnog mjehura i želuca.

Veličina

M (105 cm), L (110 cm), XL (120 cm)

Recenzije (5)

5 recenzija za Magnetni pojas za donji dio leđa

 1. Brigita, Split

  Vrlo dobar i lagan. Koristim ga dok vozim bicikl i za razne dnevne zadatke. Tako lagan da zaboravite da ga uopće nosite.

 2. Petra, Zagreb

  Ovaj pojas je nevjerojatan, lijepo pristaje ispod odjeće, odlična podrška i stvarno ne mogu vjerovati koliko mi je vruće nakon što ga neko vrijeme nosim. Ublažava mi bolove u leđima puno bolje od tableta protiv bolova. Već godinama imam bolove u donjem dijelu leđa i ovo je najbolja stvar koju sam do sada probala.

 3. Snježana, Koprivnica

  Pojas radi! S obzirom na nisku cijenu, nisam baš previše očekivala. Iznenađujuće dobro grije. Vrlo udoban za nošenje. Odličan za bolove u leđima. Toplo ga preporučujem.

 4. Robi L.

  Odličan pojas za razumnu cijenu i pomogao mi je. Pojas je pružao dobru potporu za donji dio leđa i ublažavanje bolova kada sam ga morao koristiti dva tjedna nakon ozljede leđa. Udoban je i nježno grije leđa. Stvarno mi je pomogao sjediti i voziti se u autu.

 5. Slobodan K., Rijeka

  Odličan pojas koji stvarno pomaže jer grije i ublažava bolove u križima, lagan je i udoban.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart
Scroll to Top