Čišćenje crijeva COLON HELPER, 60 kapsula


 • 60 kapsula
 • dovoljno je za 30 dana

Swanson Colon Helper pažljivo je razvijena biljna formula koja podržava zdravu probavu i pomaže eliminaciju. Jedinstvena mješavina biljaka uključuje brijest, aloju i druge biljke koje pomažu u čišćenju crijeva od toksina. Bočica je dovoljna za 30 dana upotrebe.

20.40 

Availability: Na zalihi

SKU: V157 Kategorije: ,
 • Pomaže u promicanju redovite probave.
 • Pokreće nježno unutarnje čišćenje.
 • Pomoć kod povremenog zatvora.
 • Pomaže u uklanjanju toksina iz debelog crijeva.
 • Pokreće peristaltiku unutar 6 do 12 sati nakon ingestije.
 • Čista crijeva omogućuju bolju apsorpciju hranjivih tvari.
 • Zaštićena mješavina 6 biljaka.

Dodatak za jednostavno i nježno čišćenje crijeva + uklanjanje zatvora stolice

Uklonite nakupljene toksine iz crijeva, osjećajte se bolje i imajte više energije!

U 6 do 12 sati nakon uzimanja se pokrene čišćenje!
Uzmite proizvod u večernjim satima prije spavanja i čišćenje počinje ujutro..

Proizvod Swanson Colon Helper osmišljen je s filozofijom da debelo crijevo treba temeljito očistiti svakih nekoliko mjeseci. Loša prehrana, toksini iz okoliša, alkohol, .. sve to doprinosi ograničavanju sposobnosti vašeg tijela da eliminira otpad i učinkovito apsorbira hranjive tvari. Swanson Colon Helper koristi mješavinu 6 različitih hranjivih biljaka za podršku zdravlju vašeg probavnog sustava.

črevesje čiščenje

Zašto je važno zdravlje crijeva?

Debelo crijevo pomaže apsorbirati vitamine, minerale i hranjive tvari. Također pomaže ponovno hidratizirati tijelo. Međutim, ono što je najčešće povezano s debelim crijevom je uklanjanje otpada. Mnoge stvari se moraju dogoditi u isto vrijeme da vaše tijelo pokrene otpad kroz gotovo 1,5 m debelog crijeva, apsorbira hranjive tvari i ponovno hidrira. Sve ove radnje omogućuju blago uklanjanje otpada. Bez zdravog rada debelog crijeva, otpad ostaje i nakuplja se unutar debelog crijeva, što onemogućava njegovu sposobnost da funkcionira ispravno.

Znakovi koji upućuju na potrebu čišćenja crijeva

80% svih bolesti i problema u tijelu može biti povezano s nakupljenim toksinima u debelom crijevu. Međutim, većina ljudi ni ne zna da ima nezdravo debelo crijevo. Ako se otpad redovito ne odstranjuje iz tijela, može se pojaviti toksičnost koja može dovesti do dugotrajnih zdravstvenih problema i ozbiljnih bolesti. Kada tijelo postane preopterećeno s otrovima, sistemske funkcije su oslabljene i ne rade na optimalnoj razini. Najčešći znakovi upozorenja i simptomi nezdravog debelog crijeva su:

Zatvor stolice/opstipacija

zaprtje Zatvor stolice/opstipacija je nemogućnost crijeva da redovito i pravilno uklanja otpad. Često je zatvor posljedica loše prehrane, lijekova, stresa, alkohola ili drugih tvari. Zatvor stolice uzrokuje da debelo crijevo uđe u “zaštitni način” tako da počne proizvoditi prekomjernu sluz.
Ta se sluz veže za otpad, stolicu, koja dolazi iz rafiniranih namjernica i prerađene hrane (npr. bijele riže i bijelog brašna) i počinje se nakupljati na stijenkama crijeva. Ova akumulacija tijekom vremena smanjuje prostor za odlaganje otpada. Kronično zatvaranje je znak upozorenja da nešto s vašim probavnim sustavom nije u redu. Čišćenje debelog crijeva pomoći će da se isprazni ova prekomjerna sluz i omogući učinkovito pražnjenje prirodnog područja za otpad. Uobičajena loša probava također je simptom nečistog crijeva.

Neugodni tjelesni mirisi

Dobro se brinite o svojoj osobnoj higijeni, ali još uvijek patite od lošeg zadaha, neugodnih tjelesnih mirisa, smrdljive stolice ili smrdljivih vjetrova?
To je upravo način na koji vaše tijelo otpušta otrovni otpad koji se nakuplja u crijevima. Ako je vaše debelo crijevo nezdravo, blokirano i ne uklanja efikasno tjelesni otpad u redovitom rasporedu, nakupljeni toksini će pronaći drugačiji način da napuste vaše tijelo.

Umor

Otrovi iz nagomilanih ostataka u debelom crijevu šire se kroz krvni i limfni sustav na sve dijelove tijela, čineći osobu slabom i umornom. Smanjen je stupanj imuniteta, jer kvasne gljivice (candida) i paraziti proizvode dodatne toksine i istovremeno kradu hranjive tvari iz tijela. Debelo crijevo nije namijenjeno da je rezervoar za toksine i fekalije.

Problemi sa spavanjem

Kada je tijelo preopterećeno toksinima, to može ozbiljno utjecati na obrasce spavanja. Toksini tijela mogu blokirati oslobađanje melatonina (hormona u tijelu koji poručuje da je vrijeme za odmor). Prije traženja pomoći u tabletama za spavanje, pokušajte očistiti debelo crijevo, jer će to vratiti prirodni ritam spavanja vašem tijelu.


 • Dodatak prehrani – 60 kapsul
 • Neto količina: 65 g
 • Preporučena dnevna količina: 2 kapsuli
 • Upute za uporabu: Uzmite 2 kapsule dnevno na prazan želudac.
 • Pohranjivanje: Čuvajte na temperaturi do 25° C, zaštićeno od vlage i svjetlosti.
2 kapsule sadrže: Količina %PDU
Crveni brijest (Ulmus rubra) 292 mg *
List aloe (Aloe ferox) 290 mg *
Kora bijelog hrasta (Quercus alba) 144 mg *
Korijen lincure (Gentiana lutea) 72 mg *
Plava verbena (Verbena Hastata) (nadzemni dijelovi)
72 mg *
Kanadski zlatni korijen (Hydrastis canadensis) 30 mg *

* Preporučeni dnevni unos (PDU/RDA) nije određen

 • Ostali sastojci: rižine mekinje, želatina, silicijev dioksid, magnezijev stearat, stearinska kiselina.
 • Proizvođač: Swanson (SAD)
 • UPOZORENJE: Samo za odrasle. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako ste trudni, ako biste mogli zatrudnjeti ili dojite. Prekinite korištenje ako osjetite gastrointestinalnu nelagodu ili mučninu. Ne preporučuje se dugotrajna uporaba.
 • Čuvati izvan dohvata djece!
 • Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
 • Preporučena dnevna količina ili doza ne smiju se prekoračiti.
 • Rok trajanja najmanje do kraja mjeseca: otisnuto na pakiranju

Možda će vam se također svidjeti…

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart
Scroll to Top